fbpx

Politika privatnosti

Zadnji put ažurirana 16. decembra 2021.
Datum stupanja na snagu 16. decembra 2021.

Ova Politika privatnosti opisuje politike AGRIM DOO, Radnička 2e, Zrenjanin 23000, Srbija, email: info@agrim.rs, telefon: 069/610-588 o prikupljanju, korišćenju i otkrivanju vaših podataka koje prikupljamo kada koristite naše veb-sajt (https://agrim.rs/). 

Pristupanjem ili korištenjem Servisa, pristajete na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših podataka u skladu s ovom Politikom privatnosti. Ako se ne slažete sa istim, nemojte pristupati ili koristiti uslugu.

Ovu Politiku privatnosti možemo izmijeniti u bilo koje vreme bez prethodnog obavještenja i objavit ćemo revidiranu Politiku privatnosti. Revidirana Politika će stupiti na snagu 180 dana od dana kada je revidirana Politika objavljena u Servisu i vaš nastavak pristupa ili korišćenja usluge nakon tog vremena će predstavljati da prihvatate revidiranu Politiku privatnosti. Stoga preporučujemo da povremeno pregledate ovu stranicu.

 1. KAKO KORISTIMO VAŠE PODATKE:

  Podatke koje prikupljamo o vama koristit ćemo u sljedeće svrhe:

  1. Marketing/ Promotivni
  2. Kreiranje korisničkog naloga
  3. Prikupljanje povratnih informacija kupaca
  4. Podrška
  5. Ciljano oglašavanje
  6. Upravljajte narudžbom kupaca
  7. Komentari korisnika prema korisnicima
  8. Ako želimo koristiti vaše podatke u bilo koju drugu svrhu, tražit ćemo od vas pristanak i koristit ćemo vaše podatke samo nakon što dobijemo vaš pristanak, a zatim samo u svrhu(e) za koju dajemo pristanak, osim ako se od nas ne traži drugačije do zakon.

   

 2. VAŠA PRAVA:

  Ovisno o zakonu koji se primjenjuje, možete imati pravo da pristupite i ispravite ili izbrišete svoje lične podatke ili dobijete kopiju vaših ličnih podataka, ograničite ili prigovorite na aktivnu obradu vaših podataka, zatražite od nas da podijelimo (port) vaše lične podatke informacije drugom subjektu, povući svaki pristanak koji ste nam dali za obradu vaših podataka, pravo na podnošenje žalbe zakonskom tijelu i druga prava koja mogu biti relevantna prema važećim zakonima. Za ostvarivanje ovih prava možete nam pisati na info@agrim.rs. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u skladu sa važećim zakonom.

  Imajte na umu da ako nam ne dozvolite da prikupljamo ili obrađujemo tražene lične podatke ili povučete saglasnost za obradu istih u tražene svrhe, možda nećete moći pristupiti ili koristiti usluge za koje su vaši podaci traženi.

 3. KOLAČIĆI 

  Da biste saznali više o tome kako ih koristimo i vašim izborima u vezi s ovim tehnologijama praćenja, pogledajte našu Politiku o kolačićima.

 4. SIGURNOST:

  Sigurnost vaših podataka nam je važna i mi ćemo koristiti razumne sigurnosne mere kako bismo sprečili gubitak, zloupotrebu ili neovlaštenu promenu vaših podataka pod našom kontrolom. Međutim, s obzirom na interentne rizike, ne možemo garantirati apsolutnu sigurnost i shodno tome, ne možemo osigurati ili garantirati sigurnost bilo koje informacije koju nam prenosite i to činite na vlastitu odgovornost.

 5. SLUŽBENIK ZA PRITUŽBE/ZAŠTITU PODATAKA:

  Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa obradom vaših informacija koja je dostupna kod nas, možete poslati e-poruku našem službeniku za žalbe na AGRIM DOO, Radnička 2e, e-mail: info@agrim.rs. Vašu zabrinutost ćemo rešiti u skladu sa važećim zakonom.